Машинки за брусање Мирка

Deros

Електична ексцентрична брусилка DEROS

deros-t
 • Уникатен Фински квалитет
 • Со електронско подесување на вртежите од 4000 - 10000 вртежи.
 • Гаранција 36 месеци и обезбедени резервни делови
 • Компактни димензии за лесна употреба само 850 гр.
 • Голема моќност 500 watt / Дијаметар Ф150
 • Ексцентар 5 мм.
Во пакување од 1 пар.
ROS

Пневматска ексцентрична брусилка ROS

ROS
 • Уникатен Фински квалитет
 • Со електронско подесување на вртежите од 4000 - 10000 вртежи.
 • Гаранција 36 месеци и обезбедени резервни делови
 • Компактни димензии за лесна употреба само 850 гр.
 • Голема моќност 500 watt / Дијаметар Ф150
 • Ексцентар 5 мм.
Во пакување од 1 пар.
MIRO 955

Електрична брусилка за зидно брусење MIRO 955

 • Уникатен Фински квалитет
 • Со електронско подесување на вртежите од 4000 - 10000 вртежи.
 • Гаранција 12 месеци и обезбедени резервни делови
 • Компактни димензии за лесна употреба само 3.7kg.
 • Голема моќност 550 watt / Дијаметар 225mm
 • Должина 1м
Во пакување од 1 пар.
MIRKA pravosmukalka

Електрична правосмукалка за брусилки MIRKA

Во пакување од 1 пар.