Дискови за сечење и дискови за брусење

Тип Special

Тип Special ZX/TX

Тип Special-A30N

Тип Special A30N

Дискови за сечење метал / INOX​

Дискови за сечење метал -INOX​
*Во пакување по 25 пар.
тип-екстра

Тип EXTRA

Дискови за брусење метал / INOX​

*Во пакување по 10 пар.
Тип Supra

Тип Supra

Дискови за сечење / брусење на секаков вид камен

Дискови за сечење-брусење на секаков вид камен-1
*Во пакување по 25 пар.
Дискови за сечење-брусење на секаков вид камен-2
*Во пакување по 10 пар.