За подобра животна средина:

Clean and Fresh

 

Нашата желба да бидеме учесници во обидот за заштита на животната средина не доведе до програмата за рециклирање на паковните материјали исто така и во програмата за рециклирање електрични апарати . Исто така ...

 

readmore

Пакување:

Accessible and Flexible

 

Последниве години нашата компанија прави максимални напори за подобрување на пакувањето на производите , не само за подобрување и нивна заштита но и за нивно означување корисно за производот ....


readmore

Акцент врз иновациите:

Solid Framework

 

Ни се допаѓаат иновациите и сме во постојана потрага.Ги подржуваме иновациите во производите ( бараме и делуваме со најнова технологијa во нашите производи) Внесуваме иновации и во услугата на клиентите....

 

readmore